Saturday 24 January 2009

In the Air and Under Water




This is what it looks like when a three-year-old boy falls into water from 10 feet. How did he ever get that high? Uncle Jason threw him, of course. The first picture looks cool but kind of scary. But the second picture, a closer shot, reveals that the patient -- Benjamin -- is fine. He's more than fine!

5 comments:

heidi said...

Non niin Jason, kerro vaan avoimesti täällä blogilla (vielä kuvienkin kera, lienee lavastettua tuo jälkimmäinen hymy)kaltoista teoistasi, täällä isoveli valvoo lastensuojelun numero liipasimella ;)

Jason Lepojärvi said...

Heh, ei ole lavastettu, mutta myönnän, että lastensuojeluviranomaisten pelossa jätin muutaman kuvan julkaisematta -- mm. ne, jossa tämä kolmivuotias ON siellä 10 feetin korkeudessa...

Anonymous said...

Onko Benkulalla kellukkeet? Jos on, se on just niinku Simo eno oli. Hyppäs kolmosesta kellukkeiden kanssa - ja NAUTTI. Pappa sanoo, että huh huh.

Pappa

Jason Lepojärvi said...

Benjyllä on kuvassa kellukkeet. Ne pompauttaa sen nopeasti pinnalle. Mutta pari päivää sitten Sirkku ja Danny osti sille kokouimapuvun, sellaisen, jossa on sisäänrakennetut kellukkeet rinnan ja selän kohdalla. On lihaksikkaan triatlonistin näköinen. Danny opettaa sitä uimaan aika ahkerasti. Katsotaan, montako viikkoa menee ennen kuin uimarenkaat ja -kellukkeet on historiaa. Nyt jo ui (ja sukeltaa) sellaisia 2-3 metrin pätkiä.

Eilen yöllä oli USKOMATON rajuilma. Ekspertit täällä sanoo, että se oli sadekauden alun merkki.

Anonymous said...

Joo, vähän on hurjaa menoa, mutta kaipa sitä välillä tarvitaankin pikkupoikien elämään, että aika käy liian tylsäksi.

Pitää varmaan ruveta bloggailemaan Baba Mkumbwan nettisivuilta kun omat sivut onvat alhaalla. Ainakaan Tansaniasta en ole päässyyt omille sivuillemmee moneen päivään.

D