Monday 26 May 2008

King's Brother In Love


So time ago I confessed to being in love with Prince Joshua. Well, I am also in love with Princess Daniella - King Daniel (my brother) and Queen Sirkku's baby girl. Sometimes when I visit their blog, I catch myself talking baby talk out loud when I'm looking at her pictures. Oh, I miss her!

The good news is, Family Africa is coming to Finland again. Their two-month summer (semi)holiday starts on June 6th. It will be interesting to see how Prince Benjy's vocabulary has grown since the last time I saw him (February this year, the photo of me and Daniella below was taken on that visit to Tanzania).

2 comments:

Hanna said...

Moi! Sulla on siis tosi kiva blogi! Tänne on kiva tulla vaik on vaan pari minuuttii aikaa, ku jutut on lyhyitä ja ytimekkäitä (välillä tarttis kyl saada vähä details, mut se on vaa mun pippi). Oon saattanu sanoo tän jo aikasemmin, muisti pätkii. Siinä tapauksessa anteeksi toisto!

Ihanaa kuulla, et teijän perhe saa vihdoin pitää taas family dinnerin. Nauttikaa toistenne seurasta. Janille onnittelut.. vähän vääräs kohassa vaa.

Mahtavaa, että valmistuit! Me ollaa susta ylpeitä (Jussi ehkä vähä kade?!) Tosi paljon onnea ja siunausta valitsemallasi tiellä!
Rukoillan, et saat mielekkään työn.

Hanna

Jason Lepojärvi said...

Ciao Hanna! Kiitos kommentista. Mä en voinut osallistua Janin virallisiin juhliin, kun Jussi ja Kalle oli tänään kylässä (juhliin tuli kutsu vähän myöhään), mutta käytiin Janin kanssa syömässä ja leffassa torstaina. Muuten, Dante-01 oli huono leffa. Ei sen puoleen Indiana Joneskaan - joka oli meidän 2. vaihtoehto - olisi ollut yhtään parempi, mikäli Kallen selonteko siitä on edes puoliksi totta.

Olen kutsunut tosiaan porukkaa valmistujaisiini, vaikkei se edes ole vielä varmaa! Ensi ke:na on viimeinen tentti (logiikka). Jos se menee läpi, voi huokasta jo helpotuksesta. Mutta eli 28.6. näillä näkyminen. Toivotaan mukavaa säätä, niin Pitskun takapihalla on kiva olla.

Nähdään pian!

Jason